0619003052
Liana's Hair & Beauty

Gezichtbehandeling Utrecht bij Liana's Hair & Beauty

Op zoek naar een verfrissende gezichtsbehandeling? Bij Liana’s Skin & Beauty ben je aan het juiste adres! Of je nu een man of een vrouw bent, wij bieden een scala aan behandelingen voor een stralende huid.

Bij ons verwelkomen we iedereen, van mannen tot vrouwen, studenten tot kinderen! Ontdek onze diverse mogelijkheden, van een standaard gezichtsbehandeling tot speciale behandelingen zoals peeling, massage en maskers. Of je nu behoefte hebt aan een eenvoudige opfrissing of een volledige verjongingskuur, wij staan voor je klaar met professionele service en betaalbare prijzen.

gezichtsbehandeling utrecht
0 +
Jaar ervaring
0
Kappers

Openingstijden

Maandag

13.00 - 18:00

Dinsdag - Woensdag

09.00 - 18:00

Donderdag

09.00 - 20:00

Vrijdag

09.00 - 18:00

Zaterdag

09.00 - 17:00

Zondag

Gesloten

OVER ONS

Welkom bij
Liana's Hair & Beauty

Bij Liana’s Skin & Beauty, onder leiding van de gepassioneerde en ervaren eigenaresse Shohreh, wordt elke gezichtsbehandeling een ware kunstvorm. Met meer dan 12 jaar ervaring ben je bij haar in de meest bedreven handen. In onze salon draait het niet alleen om het verkrijgen van een stralende huid, maar ook om een onvergetelijke ervaring waarbij professionaliteit en een persoonlijke aanpak centraal staan.

We luisteren nauwlettend naar jouw wensen en Shohreh staat altijd klaar met eerlijk advies over elke behandeling. We maken gebruik van hoogwaardige producten van Keune, omdat we geloven in de kracht van kwaliteit en innovatie voor jouw huid. Of je nu een man of een vrouw bent, bij ons ben je van harte welkom om de magie van gezichtsbehandelingen te ervaren, waar vakmanschap en passie samenkomen voor een ongeëvenaarde schoonheidservaring.

Gezichtsbehandelingen

12 Jaar Ervaring

Liana's hair & beauty heeft meer dan 12 jaar ervaring dus je bent bij haar in goede handen

Proffesioneel

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe & wat we moeten doen. Dit zorgt voor professioneel resultaat.

Opgeleid

Wij van Liana's hair & beauty beschikken over de juiste diploma's en volgen nog steeds opleidingen.