0619003052
Liana's Hair & Beauty

Uw Kapper in Utrecht

Nieuw kapsel? Bij Liana’s hair & beauty ben je aan het juiste adres! Of je nu een man of een vrouw bent, wij zorgen voor de perfecte knipbeurt.

Bij ons knippen we iedereen, van mannen tot vrouwen, studenten en kinderen! Ontdek onze diverse mogelijkheden, van een standaard knipbeurt tot speciale behandelingen zoals föhnen, opsteken en haarmaskers. Of het nu gaat om een simpele pony knippen of een volledige make-over, wij staan voor je klaar met professionele service en betaalbare prijzen.

0 +
Jaar ervaring
0
Kappers

Openingstijden

Maandag

13.00 - 18:00

Dinsdag - Woensdag

09.00 - 18:00

Donderdag

09.00 - 20:00

Vrijdag

09.00 - 18:00

Zaterdag

09.00 - 17:00

Zondag

Gesloten

OVER ONS

Welkom bij
Liana's Hair & Beauty

Bij Liana’s Hair & Beauty, kapper in utrecht, gedreven door de passie en expertise van eigenaresse Shohreh, komt knippen tot leven als een kunstvorm. Met meer dan 12 jaar ervaring ben je bij haar in de meest bedreven handen. In onze salon draait het niet alleen om het perfecte kapsel, maar ook om een onvergetelijke ervaring waarbij professionaliteit en een warme, persoonlijke benadering centraal staan. Hier luisteren we echt naar jouw wensen, en Shohreh staat altijd klaar met eerlijk advies over elke behandeling.

We werken met de hoogwaardige producten van Keune, omdat we geloven in de kracht van kwaliteit en innovatie voor jouw haar. Of je nu een man of een vrouw bent, bij ons ben je van harte welkom om de magie van knippen te ervaren, waar vakmanschap en passie samenkomen voor een ongeëvenaarde schoonheidservaring.

Behandelingen

12 Jaar Ervaring

Liana's hair & beauty heeft meer dan 12 jaar ervaring dus je bent bij haar in goede handen

Proffesioneel

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe & wat we moeten doen. Dit zorgt voor professioneel resultaat.

Opgeleid

Wij van Liana's hair & beauty beschikken over de juiste diploma's en volgen nog steeds opleidingen.